Hirdetés

Outlast - horror a Steamen

|

Az Outlast sok kavarás után végre megtalálta az utat a Steam boltjába, úgyhogy hamarosan indulhat a retrohorror móka a PC-n.

Hirdetés

Az Outlast egy sok álmatlan éjszakával és a szokásosnál sietősebben elvégzett fürdőszobai látogatással kecsegtető túlélőhorror játék, ami már emberemlékezet óta készül a Red Barrels stúdiónál.

Az Outlast a horror legjavából merít, abból az időből, amikor még az elhagyatott szanatóriumok és a benne lófráló természetfeletti lények és bolondok ijesztgették az odatévedőket. Csodálatos időszak volt, na. A játék is nagyon ígéretesnek tűnik, egy újságírót alakítunk majd benne, aki egy sztori miatt keveredett a Colorado hegyei között megbújó szanatóriumba. 

A játékmenetben leginkább a lopakodás és a menekülés játszik majd fontos szerepet, hiszen nem lesz négy töltényöv átvetve a vállainkon és egy kamerával - ha nem is lehetetlen, de - nehéz komolyabb sérüléseket okozni.

Az Outlast megjelenése szeptember 4-én várható Steamen nagyjából 20 dollárért, de a PlayStation 4-es verzióról egyelőre nincsen hír.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)