Hirdetés

Outlast - megjelent Xbox One-ra (videó)

|

PC-n és PlayStation 4-en már kirettegtük magunkat, de Xbox One-on még nem volt alkalmunk meglátogatni a békés és barátságos Mount Massive intézményt. Most már van.

Hirdetés

Az utóbbi idők egyik legkiemelkedőbb horrorjátékát a Red Barrelsnek köszönhetjük, akik az Xbox One-os verzió megjelenésének sajtóközleményét úgy kezdték, hogy „pelenka nem jár hozzá”.

Szóval igen, az Outlast egy félelmetes játék, nagy képernyőn meg mégfélelmetesebb, és most már nem csak a PC-sek és PlayStation 4-esek, de az Xbox One-osok is beszerezhetik maguknak az Xbox Live-ról. Az alapjáték 19,99 dollárba, míg a Whistleblower DLC 8,99-be kerül. Mivel az Xbox One csak szeptember 5-én jelenik meg itthon, hivatalosan még nem tudjátok letölteni (ezért nem is írtuk az árat forintban, de ne mondjátok, hogy mi nem szóltunk. Itt egy hangulatfokozó trailer is, saját felelősségre nézzétek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)