Hirdetés

Outlast - nincs mitől félni

|

Megérkezett az év egyik legijesztőbb alkotása, melyhez méltó launch trailert is kaptunk.

Hirdetés

Ebben a hónapban két játékkal elégíthetik ki rettegési vágyukat a horror műfaj fanatikusai, az Amnesia: A Machine for Pigs előtt viszont itt az Outlast, ami akár még azoknak is érdekes lehet, akik nem hívei a szívrohamközeli állapotnak.

Az Outlast elsősorban egy lopakodós játék, melyben egy újságíró szerepében kell meglátogatni a Mount Massive Elmegyógyintézetet. Egy kamerával felszerelkezve kell óvatosan közlekedni, rögzíteni a látottakat, és gyorsan cselekedni, ha valamit mégis elrontottunk. Harcolni nem lehet, egyetlen esélyünk a túlélésre a futás, amit a Mirror's Edge és az Assassin's Creed inspirált. Ezt is láthatjátok a videóban, és bár én nem vagyok horror-rajongó, még engem is elkezdett érdekelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)