Hirdetés

Kooperatív rettegést ígér a The Outlast Trials

|

A sorozat következő részében pajtásainkkal együtt élhetünk át borzalmakat.

Hirdetés

Nem egy kellemes vasárnap délutáni program az Outlast játékok végigjátszása, de rengetegen rákaptak mindkét részre. A Red Barrels készíti a folytatást, ez azonban több elemében is eltér a megszokottól. Végre átélhetjük, milyen egy olyan kooperatív horrorjáték, amiben nem vághatunk vissza a szörnyetegeknek.

Hirdetés

A The Outlast Trials a hidegháború idején fog játszódni, laborba zárt tesztalanyokat alakíthatunk, egyszerre legfeljebb négyen. Ha nem akarunk összeállni másokkal, egyedül is nekivághatunk. Megjelenési dátumot egyelőre nem tűztek ki, a platformokat sem árulták el, csak szerettek volna szólni, hogy dolgoznak rajta, és közzétették a key artot.

Nektek hogy tetszik a koncepció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)