Hirdetés

Outlast - Túlélő parkour?

|

Érdekes újdonság derült ki a jvő év elején érkező túlélő horrorról.

Hirdetés

A Red Barrels név nem csenghet ismerősen senkinek - egyelőre. Remélhetőleg ez a helyzet változni fog januártól, akkor jelenik meg ugyanis a csapat első játéka, az Outlast. Az alkotás a túlélő horror kategóriában indul, viszont nem lesznek benne zombik. Annál inkább menekülés, rettegés, miazmás.

Bizony, az Outlast nem sok fegyverrel kecsegtet, inkább a környezettel kell majd operálnunk, a Coloradoi intézmény berendezéseit használva a minket üldözők ellen. Ennek kapcsán mondta az egyik fejlesztő, hogy a Mirror's Edge ihlette őket. Mit jelenthet ez? Valószínűleg adrenalinpumpáló menekülést szűk folyosókon, ahol például feldönthetjük az orvosságos szekrényt futás közben, hogy a mögöttünk szaladó ellen taknyoljon egy embereset. Érdekes lesz az már biztos, a sikeres megvalósításért pedig Uncharted, és Assassin's Creed ex-fejlesztők felelősek, tehát lehet bizakodni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)