Hirdetés

Outlast Whistleblower DLC - tavasszal érkezik, izgi lesz

|

Megvan az Outlast első kiegészítőjének megjelenési dátuma. PlayStation 4-re és PC-re egyszerre érkezik majd.

Hirdetés

Az Outlast már PlayStation 4-en is kint van, még EndreMan is játszik vele, de persze szigorúan csak nappal és ha éppen van valaki a stúdióban.

Az alapjáték megjelenése után már tudtuk, hogy ezzel nem ér véget a történet, ugyanis a Red Barrels egy kiegészítőt is tervez a játékhoz, viszont annak érkezéséről csak most tudtunk meg bővebb információkat. A Whistleblower DLC megjelenése áprilisban várható PlayStation 4-re és PC-re.

A Red Barrels nyilatkozata szerint az Outlast DLC-jében Waylon Parkot irányíthatjuk majd, aki az a fejlesztő, aki az alapjáték elején küldött egy köremailt a világ újságíróinak - köztük Miles-nak is. Amikor heteket töltött a Mount Massive-ban nem tudott sem a feleségével sem a kisfiával beszélni a szigorú protokoll miatt és szép lassan megutálta a profitorientált tudósokat és doktorokat, akik felelőtlen kísérleteket végeztek a betegeiken. Együttérzésében úgy döntött, hogy véget vet az egésznek és leleplezi a Mount Massive-ben zajló rettenetes dolgokat.

Az Outlast Whistleblower DLC ugyan egy előzmény, de történet az alapjáték végét is kiegészíti és ez lesz a Mount Massive elmegyógyintézet sztorijának utolsó fejezete is.

Ti várjátok már? Magyarul toljátok az Outlastot

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)