Hirdetés

Valószínűleg kamu volt az új DC-játék képe

|

Az internet gyorsan kiderítette, hogy a háttérben lévő képet valójában egy rajongó készítette.

Hirdetés

A gamerek ki vannak már éhezve egy jó Rocksteady játékra, és elvileg nem is kell nagyon sokat várnunk rá.

Hirdetés

Tegnap előkerült egy kép, ami elvileg egy Outlaws nevű DC-játék bejelentését harangozta volna be. Egy kicsit gyanús volt a "DC Comics & Epic Games" felirat az alján, de csak általános fenntartásokkal kezeltük a kép valódiságát. A közösség azonban rátalált a háttérben lévő kép eredetijére egy Dmitry Wittmann nevű grafikus ArtStation oldalán, aki Unreal Engine 4-gyel alkotta meg ezt, valamint egy mozgó változatot belőle.

Az Outlaws tehát jó eséllyel nem létezik, vagy ha mégis, nem április 26-án fogják bejelenteni. Helyette viszont jöhet egy Suicide Squadhoz kötődő játék, melyet június 4-én lepleznek le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)