Hirdetés

Outriders, CS:GO és Batman: Arkham Asylum - ezzel játszunk húsvétkor

|

Hozott pár újdonságot a nyuszi, de akadnak a kosarában régebbi tojások is, amelyek mind kiállták az idő próbáját, egyikük sem zápult meg az évek során.

Hirdetés

Bolondok napján befutott április első nagy dobása, a People Can Fly újdonsága, és persze a kifogástalan kooperatív élményt nyújtó It Takes Two újdonságának varázsa sem kopott még meg. Ezzel együtt azonban továbbra is szegényesnek mondható a tavaszi szezon, emiatt cseppet sem meglepő, hogy sokunk a járt utat választotta a járatlan helyett, és már bizonyított klasszikusokhoz fordul kikapcsolódás gyanánt.

És hogy őszinték legyek, egy kicsit még irigylem is Zs kollégát, aki például először tapasztalja meg, mitől tudott kiemelkedni a szuperhősös játékok közül és vált igazán naggyá a Batman: Arkham Asylum. Nekem például máig ez a kedvencem a szériából.

Hirdetés

HP - Engem annyira zavar az Outriders hangkeverése (túl hangos átvezetők, pocsék fegyverzajok, optimalizálatlan dinamika), hogy nem tudom élvezni a játékot. Megyek vissza CoD multizni meg zombizni, illetve nem tudom merre sodor még a hétvége. A Fuser demóját kipróbáltam, most rá vagyok pörögve arra is.

Paca - A barátnőmmel befejezzük az It Takes Two-t, aztán szinte azonnal belekezdek az Outridersbe, mert nagyon kíváncsi vagyok, mit tartogat hosszútávon. Meg is írom majd jól.

Zs - A Zack Snyder: Igazság Ligája teljesen visszarántott a DC-univerzumhoz, így nálam mostanság ez a téma viszi el a szabadidőt. Elkezdtem végre az Arkham Asylumot, olvasom a Superman Halála képregényt, illetve szeretném végigrágni magam a legjobb animációs Batman-filmeken is. Mindezt persze nem ezen a hétvégén, de a következő hónapokban talán sikerül teljesítenem a tervet. 

Szada - Rengeteg volt mostanában a munka és akadt mit tesztelnem is, így elmaradtam a Mass Effect: Andromeda végigjátszásommal, szóval szabadidőmben mindenképpen azt fogom folytatni, Elaaden nem fedezi fel magát ugyebár. Lehet, hogy bele fogok nézni az Outridersbe is, ha már egyszer a Game Pass előfizetők ingyen játszhatják. 

Szabi - Az Immortals: Fenyx Risingot galád módon félbehagytam, de most újra megjött a kedvem hozzá, szóval valószínűleg az olümposziak segítségére leszek, ha már nekik még egy aprócska titán megregulázása is gondot okoz.

Iván - Úgy látszik, kellett még egy év játéka díj ahhoz, hogy végre személyesen győződjek meg arról, tényleg mennyire jó a Hades. Hosszú hétvégéhez hosszú körök dukálnak - legalábbis remélem.

Gucs - Valószínűleg a hosszú hétvégén is pörögnek majd a rangsorolt meccsek a CS:GO-ban és a Rainbow Six: Siege-ben, aztán ha elegem lesz a csapattársakból vagy épp a saját szerencsétlenkedésemből, akkor lehet, hogy folytatom a Torchlight III-at. Egyelőre nem tűnik szörnyűnek az Echtra Games játéka, habár néha olyan érzés, mintha egy kibővített mobiljátékban kalandoznék. Az viszont hatalmas plusz, hogy Matt Uelmen dolgozott a soundtracken, így a háttérzene egy-egy részlete gyakran olyan, mintha egyenesen a Diablo II-ből szökött volna meg. Apropó, igazán megjelenhetne már a Diablo II: Resurrected...

Kivi - A napokban jelent meg a The Binding of Isaac: Rebirth legújabb DLC-je, a Repentance, ami rengeteg újdonságot hozott. Jó pár órát majd bele kell süllyeszteni a játékba, mire felfedezem a több száz új ellenséget, tárgyat és egyéb érdekességeket. Viszonylag rég játszottam az Isaackel, úgyhogy most jó alkalom erre a hosszú hétvége.

MattMadz - Erre a hétvégére sikerült összerántani a régi társaságomat, úgyhogy jönnek a klasszikusok: CS:GO, Valorant, League of Legends, Rust, F1 2019 és talán egy kis GTA V is belefér. Hosszú hétvége lesz.

- Szép lassan tovább lépegetek a Darkest Dungeon kampányomban, és ahogy egyre jobban kiismerem a játékot, ezzel együtt pedig a kezdeti bizonytalanság is alábbhagy, kicsit bánom, hogy a néhány könnyítést adó Radiant nehézségen indultam neki a kalandnak. Viszont most már valószínűleg nem kezdem újra a játékot, hanem megnézem a sztorit ebben a felállásban, és talán később elgondolkodom egy második körben normál nehézségen, a DLC-kkel megspékelve.

Csirke - Kicsit rácsúsztam az Outridersre, aminek érdekes felütése még mindig nem enged, pedig látom a játékmenet hibáit és a narratíva bugyutább részleteit is. Mindenesetre eddig simán elszórakoztat. 

Chava - A demóval szerzett vegyes benyomások ellenére csábítgat az Outriders is, de még nem végeztem a Halcyon rendszerben, mivel szerencsére nem lehet egy délután alatt végigszaladni a The Outer Worlds két DLC-jén. Vagyis hát lehet, csak épp semmi értelme, mert aki sietteti a véget, annak egyszerűen nem való szerepjáték.

Ti mivel játszotok az ünnepi hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)