Hirdetés

Az első gameplay videót elnézve egész érdekesnek tűnik az Outriders

|

A Square Enix végre bemutatta, milyen jellegű kalandokat kínál majd az újgenerációs konzolokra is megjelenő alkotás.

Hirdetés

Nem lettünk eddig elárasztva túl sok infóval a tavaly bejelentett Outriders kapcsán, amit a Painkiller sorozatot és a Bulletstormot is jegyző, lengyel People Can Fly stúdió készít. Ám most picit felpörögtek az események a játék háza táján, hiszen nemrég jött egy elég pofás trailer, ma pedig részletesebben is betekintést kaphattunk a készülő kalandba.

Hirdetés

A játék egy sötét, egyedi sci-fi világban játszódik, ahol hőseinknek nem éppen ideális körülmények között kell harcolniuk, ugyanis egy vadidegen bolygón fognak küzdeni mindenféle szőrnyüség ellen. Némileg könnyíti a helyzetet, hogy karaktereinknek menő szuperképességeik is lesznek. A játékmenet részletes bemutatása előtt kaptunk is egy előzetest, ami bemutatja nekünk nagy vonalakban, hogy miről is fog szólni az Outriders. Íme:

Több olyan szerepjátékos elem is lesz, amelyek fontos részét képezik a játékmenetnek. Különféle felszereléseket aggathatunk karakterünkre, feltuningolhatjuk járgányunkat, ami egyfajta mozgó bázisként funkcionál majd, és persze szert tehetünk mindenféle speckó képességre.

Összesen négy kaszt közül választhatunk majd az Outridersben, ezek közül hármat már most megismerhettünk. A Pyromancer, a Trickster és a Devastator is más-más megközelítést és taktikát kíván, így valószínűleg mindenki megtalálja majd a neki legmegfelelőbbet.

Végezetül pedig bemutatásra került egy több perces gameplay is, ami kommentárral együtt lett prezentálva, így nem nekünk kell kitalálni, mit is látunk a videóban. Íme:

Nektek hogy tetszik az eddig látottak alapján az Outriders?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)