Hirdetés

Akció közben láthatjuk az Outriders legdurvább fegyvereit

|

Egy looter-shooterben a legfontosabb, hogy a lövöldözés és a zsákmány rendben legyen. Utóbbival úgy néz ki, hogy nem lesz gond.

Hirdetés

Az Outriders a People Can Fly csapatának újdonsága, amiről a srácok egyre többet árulnak el. A játékmenete egyelőre csak közepesen tűnik érdekesnek, de a fejlődés közben magunkra szedett fegyverek és tárgyak segíthetnek a móka felpörgetésében. A Legendary kategóriába eső flintákkal úgy néz ki, hogy nem lesz gond, legalábbis a bemutatott három halálosztó meglehetősen egyedinek tűnik.

Hirdetés

A fejlesztők kivettek egy lapot a Borderlands 3 könyvéből, és eldöntötték, hogy ők is egyedi modellt és mechanikai működést fognak hozzárendelni minden egyes Legendary fegyverhez. Ennek köszönhető, hogy a furán ronda Thunderbird például villámmal tudja agyoncsapni az ellenfeleket, a Paxian Blessing pedig minden töltésnél annál többet gyógyít rajtad, minél több ellenfelet megöltél az előző töltés óta.

Az Outriders a jelenlegi tervek szerint 2020. szeptemberében fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)