Hirdetés

Ma este bemutatkozik az Outriders, így követheted élőben

|

Részletesen megismerhetjük a Bulletstormot és a Painkiller játékokat is készítő People Can Fly újdonságát.

Hirdetés

A héten már érkezett egy friss trailer az Outridershez, amit magyar felirattal láthattatok nálunk, de egy nagyobb mértékű leleplezéssel a Square Enix egészen máig várt. Azt még nem tudjuk, hogy most melyik változatot fogjuk látni, esetleg megmutatják-e már a PS5-ös vagy Xbox Series X-es kiadást, de az infók miatt eleve érdemes lesz figyelni.

Hirdetés

Az 1-3 fős kooperatív mókát ígérő RPG-shooter koncepciója elég érdekes, de a kiadónak és a fejlesztőcsapatnak, a People Can Flynak is jobban kell tolnia, ha nem akarják, hogy a játék elvesszen az év végi, nagy őrületben. Ha a közönség rákap, ebből akár még valami nagy is lehet.

A közvetítés itthoni idő szerint este 9-kor indul, az alábbi stream elindításával szállhattok be. Természetesen bármi fontos történik, beszámolunk róla külön is.

Watch live video from Square Enix on www.twitch.tv

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)