Hirdetés

Új magyar feliratos előzetesen a Bulletstorm alkotóinak következő generációs játéka, az Outriders

|

Kiderült, hogy a következő generáció konzoljaira, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is készül a játék.

Hirdetés

A Square Enix tavaly nyáron leplezte le a People Can Fly új játékát, az Outriderst. Hivatalos a 2019-es E3-on jelentették be az 1-3 fős coopra építő lövöldét, aminek akkor még 2020 nyári megjelenést terveztek. Ez most némileg módosult, de egyáltalán nem véletlen a csúszás. 

Hirdetés

Immár ugyanis 2020 végére tervezik az Outriders érkezését, az ünnepi szezonban lehet a játékra számítani, ami a legfrissebb információk szerint nem csak PC-re (a Steamen keresztül), és PlayStation 4, illetve Xbox One konzolokra jelenik meg, hanem a következő generáció gépeit, a PlayStation 5-öt és az Xbox Series X-et is megcélozzák vele. A remek hírekkel párhuzamosan egy új 4K-s előzetest is kaptunk, amit természetesen nálunk magyar felirattal ellátva nézhettek meg. 

A játék sztorija szerint karakterünk a pusztulás szélén álló Föld helyett próbál az emberiségnek új otthont találni, ennek érdekében pedig (maximum két társával együtt) a marcona Enoch planétákra látogatunk el, ahol a helyi rondaságok mellett maga a bolygó is ellenünk van. Hőseink szépen lassan hihetetlen erejű, emberfeletti képességekre tesznek szert az Enochon, ezzel párhuzamosan azonban egyre távolabb kerülnek emberségüktől. Mindez sokkal izgalmasabban hangzik, ha a meglehetősen laza előzetest nézitek közben, úgyhogy bökjetek is rá gyorsan a nagy Play gombra. 

Február 13-án egy livestream keretein belül többet is megtudhatunk majd a People Can Fly új játékáról. Az Outriders tehát 2020 végén érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Series X-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)