Hirdetés

Hosszú videóból ismerjük meg az Outriders egyik kasztját

|

Tizenkét percnél is hosszabb a nemrég közzétett bemutató, amiben a Pyromancer akciózik egy kicsit.

Hirdetés

Valószínűleg nem fogja megváltani a világot, de az eddig látottak alapján nem tűnik annyira rossznak a People Can Fly újdonsága, vagyis az Outriders, amiben egy veszélyes bolygón kell kalandoznunk. A játék eddig leleplezett három kasztja közül végre alaposabban szemrevételezhetjük az egyiket.

Hirdetés

Friss videót hozott a Game Informer az Outriders kapcsán, ami színtiszta gameplayből áll, és közben még meg is osztanak velünk néhány hasznos infót a srácok. A középpontba ezúttal a játék egyik választható kasztja, a Pyromancer került, aki elnevezéséhez hűen szívesen játszadozik a tűzzel. Az anyag több mint tizenkét perces, tele van lövöldözéssel, de a játék más aspektusaiba is bepillantást nyerünk, így például megnézhetjük azt is, hogyan fogjuk kezelni karakterünk személyes holmijait.

Nektek hogy tetszik eddig az Outriders?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)