Hirdetés

Az Overcome egy játékfejlesztő rákkal való küzdelmét meséli el

|

Különleges platformer érkezik PC-re, aminek megalkotója személyes tapasztalatok alapján mutatja be a betegséget.

Hirdetés

Minden évben készülnek komolyabb hangvételű videojátékok, olyan témával a középpontban, amely elgondolkodtatja egy kicsit a játékosokat. Hamarosan érkezik egy újabb hasonló alkotás, ami ráadásul elég nehéz is lesz.

Hirdetés

Az Overcome Studios vezetője, Kabir Lal 19 éves korában küzdött meg a rákkal, és most úgy döntött, hogy egy játékban meséli el nem túl kellemes élményeit. Az Overcome egy 2D-s platformer lesz, amelyben a játékosok megtapasztalhatják, hogy milyen kihívásokkal kellett szembenéznie a fejlesztőnek. Nem lesz egyszerű feladat átjutni a különböző pályákon, mindig más és más taktikára lesz szükségünk az egyes szinteken.

A tervek szerint az Overcome valamikor februárban jelenik meg PC-re, és a bejelentés mellé kaptunk egy rövid trailert is.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)