Hirdetés

Overcooked 2 - közeleg az ingyenes, téli frissítés

|

A Ghost Town Games az elsőhöz hasonlóan második Overcooked játékot is felkészíti az ünnepekre.

Hirdetés

Higgyétek el, nincs jobb családi program, mint egy kis Overcookedozás a tévé előtt. Tapasztalatból mondom, de az is meggyőző lehet, hogy a The Game Awardson a legjobb családi játéknak választották.

Hirdetés

Az első játékhoz megjelent, ingyenes Festive Seasoning DLC nyolc új pályát, két szakácsot és két receptet kínált, amik segítettek megteremteni az ünnepi hangulatot. Várhatóan valami hasonló érkezhet a második részhez is, de egyelőre csak az alábbi teasert kaptuk. Csak annyi biztos, hogy fagyban kell majd teljesítenünk, és hogy akármi is lesz ez, ingyen kapjuk meg.

A játékhoz egy fizetős DLC már érkezett, a Surf 'n' Turf vakációzni vitt minket. Alapból is rengeteg tartalmat kínál, úgyhogy ha még nem vágtatok bele, itt az idő. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)