Hirdetés

Overcooked 2 - trópusi helyszínre visz minket az új DLC

|

Ráadásul nemcsak vadonatúj pályákkal, hanem többek között receptekkel is bővült a Ghost Town Games főzős játéka.

Hirdetés

Elődjéhez hasonlóan az Overcooked 2 is remek szórakozást nyújt, főleg akkor, ha pajtásainkkal együtt forgatjuk fel a konyhát. A játékot fejlesztő csapat és a kiadó korábban már utalt arra, hogy készülnek valami újdonsággal, és most be is futott egy vadonatúj DLC.

Hirdetés

Megérkezett a Surf 'n' Turf nevű tartalmi frissítés az Overcooked 2-höz, ami többek között 12 pályával, 3 szakáccsal, illetve új receptekkel dobja fel az amúgy sem unalmas játékot. A srácok még egy vízipisztollyal is megörvendeztették a rajongókat, amit tűzoltás mellett arra is használhatunk, hogy megzavarjuk a többi séfet.

A DLC egyszerre jelent meg az összes platformra, tehát PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on, valamint Nintendo Switchen is elérhető már.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)