Hirdetés

Overcooked 2 - az új DLC-ben a tábortűz mellett kell majd ínycsiklandót alkotnunk

|

Itt a tavasz és a jó idő, mehetünk a természetbe sütögetni a játék új pályáin.

Hirdetés

Ha valaki a közelmúltban akár egyszer is keresett olyan játékot, amit a haverokkal vagy a családdal összegyűlve, egy képernyő előtt játszhat, akkor biztosan összefutott az Overcooked nevével.

Hirdetés

A rettentően szórakoztató coop játék második része a nyáron jelent meg, azóta több hullámban is bővítették. Ez most folytatódik, ugyanis április 18-án érkezik a Campfire Cook Off DLC, ami egy tábortűz mellé helyezi az őrületes főzőcskézést. A kiegészítő 12 új pályát, 4 séfet, valamint egy pár új receptet és mechanikát ad majd a játékhoz.

Azok, akik a konyha után a szabadban is kipróbálnák séftudományukat, nagyjából 1500 forintos áron érik el az új tartalmakat. A megjelenés napjától kezdve lehetőség nyílik Season Pass vásárlására is (cirka 6000 forintért), ami tartalmazza ezt a DLC-t és még másik kettőt, amik az alkotók szerint még 2019-ben érkeznek PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch és PC platformokra.

Ti kipróbáljátok majd az új helyszínt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)