Hirdetés

Overcooked 2 - túlélőmódot is hozott az új frissítés

|

Aki még több kihívás elé szeretné állítani magát vagy családját, az imádni fogja az Overcooked 2 vadonatúj, ingyenes tartalmait.

Hirdetés

A Ghost Town Games alaposan kitesz magáért, folyamatosan szállítja az Overcooked 2 plusz tartalmait: decemberben például az ünnepek alkalmából egy Festive Seasoning nevű DLC jelent meg nyolc új pályával és két új szakáccsal. A legújabb csomag még jobban megfűszerezi a dolgokat. 

Hirdetés

A kínai újév alkalmából kiadott update hét új konyhát, új szakácsokat, új recepteket, új játékmechanikát és vadonatúj veszélyeket hozott magával (természetesen sárkány is van köztük), de a legérdekesebb része mégis a túlélőmód, amely még nagyobb kihívás elé állít minket. Ebben addig játszhatunk, amíg időben ki tudjuk vinni a rendeléseket. Nézzétek csak: 

A fenti tartalmak már megérkeztek és csakis arra várnak, hogy kipróbáljátok őket PC-n, PS4-en, Xbox One-on és Switchen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)