Hirdetés

Overcooked - DLC-vel érkezett a dobozos változat

|

Már fel is került a boltok polcaira a kaotikus főzős játék dobozos kiadása, amelybe rögtön egy DLC-t is csomagoltak a fejlesztők.

Hirdetés

Az elmúlt időszak egyik legmókásabb indie játéka kétség kívül a kooperatív és kmpetitív módban is játszható Overcooked, ahol a játékosoknak a konyhában kell helyt állniuk.

A PC-re és konzolokra is megjelenő játék eddig csak digitálisan volt elérhető, de a Team 17 úgy döntött, hogy ideje piacra dobni az Overcooked: Gourmet Editiont. Az Xbox One-ra és PS4-re megjelenő dobozos változat tartalmazza a külön is kapható Lost Morsel DLC-t, ami új pályákkal, karakterekkel és egyéb extrákkal bővíti a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)