Hirdetés

Overcooked – megjelenési dátumot kapott a kaotikus főzős játék

|

A Worms sorozatot jegyző Team 17 gondozásában jelenik meg az Overcooked, melyben barátainkkal összefogva kell sütni-főzni.

Hirdetés

Az elmúlt években a Team 17 több indie fejlesztőt is felkarolt, ezek közé tartozik az Overcooked című főzős csodát készítő Ghost Town Games is. A két tagot számláló csapat játékában szakácsokat irányítva kell kiszolgálni az éhes vendégeket.

Augusztus 3-án ölthetjük magunkra a kukta szerepét három további társukkal. A viccesnek és eléggé kaotikusnak ígérkező játékban, barátainkkal összedolgozva kell különféle ételeket készíteni a burritón át a különféle levesekig. A konyha szerepét nem mindig egy megszokott étterem fogja szolgáltatni: lesz itt vulkán, utcafesztivál, kísértet ház, száguldó kamion, forgó kalózhajó és azt is megtapasztalhatjuk milyen, ha odaég az étel légüres térben.

Az se szomorkodjon, aki csak egyedül tud játszani (vagy csak szimplán nem kedveli az emberek) hiszen számukra ott van az egyjátékos kampány, melyben a legfőbb szakács cím elérése a cél a veszélyeztetett Hagyma Királyságban. Aki pedig a kompetitív irányba érdeklődik (vagy ismételten nem szereti az embereket), a Versus módban élheti ki vágyait, ahol egymáson átgázolva kell elkészíteni az ételeket.   

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)