Hirdetés

Overcooked - biztosan jön PlayStation 4-re a főzős csoda

|

Az Overcooked készítői PC mellett Xbox One-ra és PlayStation 4-re is szeretnék kihozni a kaotikus főzőjátékot, az pedig már biztos, hogy a Sony konzolján nem maradunk ki a kooperatív őrületből.

Hirdetés

Nemrég tárta a nagyvilág elé az Overcooked című kooperatív főzős játékát a mindössze kétfős Ghost Town Games, ekkor pedig még viszonylag képlékenyek voltak a tervek, például a platformokat illetően.

Azóta viszont kiderült, hogy a borítékolható PC-s megjelenés mellett a Sony aktuális konzoljára is érkezik a játék, ugyanis a hivatalos PlayStation blogon is leleplezték a brit csapat alkotását, hogy megismerhessék a játékosaik. A posztból sok egyéb részlet mellett kiderült az is, hogy a kampányt végigjátszva nem csupán a dicsőség lehet a miénk, hanem új szakácsokat is feloldhatunk játszható karakterek gyanánt, ahogy kompetitív pályák is lesznek, ahol két csapat mérheti össze a főzőtudását. Az árról vagy a megjelenési dátumról egyelőre nincsenek konkrétumok, de a fejlesztők célja még az első negyedévben kiadni a teljes játékot.

Ti melyik kooperatív játékkal szórakoztatok jól manapság?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)