Hirdetés

Végre bemutatkozik az Overkill-féle The Walking Dead játék

|

A bejelentése óta elég nagy a csend a Payday készítőinek The Walking Dead-játéka körül, vasárnap viszont nagyon úgy tűnik, végre bemutatkozik a kooperatív zombis alkotás.

Hirdetés

Még a 2014-es gamescomon jelentette be az Overkill, hogy egy kooperatív lövöldén dolgoznak a The Walking Dead világában, de azóta csupán egy cinematic trailert és néhány rajzot láthattunk belőle. Ez viszont nagyon úgy tűnik, most vasárnap megváltozik.

Hirdetés

A készítők fellőttek egy teaser weboldalt, amin egy visszaszámláló pörög, ez pedig magyar idő szerint vasárnap este kilenckor jár majd le. A játék hivatalos Twitter-fiókján egyébként az időpontot a "Washington hamarosan elesik" mondattal osztották meg, ami a játék helyszínét is látszólag elárulja, amit megerősíteni látszik, hogy a teaser weboldal hátterében is a Fehér Ház látszik.

Reméljük, most már játékmenetet is láthatunk majd.

Ti mit vártok a játéktól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)