Hirdetés

Overkill's The Walking Dead - nyugi, mégis megjelenik konzolokra

|

Cáfolták a tegnap felröppent híreket, nem kell aggódniuk a konzolos játékosoknak.

Hirdetés

Tegnap mi is beszámoltunk arról, hogy elméletileg törölve lettek az Overkill's The Walking Dead konzolos változatai, de a legfrissebb információk szerint erről szerencsére szó sincs. 

Hirdetés

A játék kiadója ugyanis cáfolta a törlés hírét. A 505 Games Twitteren tett közzé egy bejegyzést annak érdekében, hogy rendbe rakják az egész ügyet. Ebben a tweetben úgy fogalmaztak, hogy a fejlesztés most is javában folyik, további információkat pedig azon nyomban megosztanak majd velük, amint erre lehetőségük nyílik - magyarul egyelőre nincs még nagyon mit mondani, megjelenési dátumra ne is számítsunk most még a PS4-es és Xbox One-os kiadások kapcsán. 

Az nem derült viszont ki, hogy a tegnap a Redditre felkerült Sony levél volt nemes egyszerűséggel hamis, vagy egy valódi üzenetről van szó, viszont a Sony oldaláról következett be valamiféle gikszer, amelynek köszönhetően hibás információkat küldtek ki az előrendelőknek. 

PC-n már most is elérhető a Overkill's The Walking Dead, az egyetlen bökkenő csak az, hogy nemigazán játszanak vele, ezen hír írásának pillanatában összesen 143-an pörgették épp a Steamen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)