Hirdetés

Overkill's The Walking Dead - lehet, hogy sosem jelenik meg konzolokra

|

A februárra tervezett rajtott határozatlan időre eltolták, de nem lennénk meglepve, ha végleg lefújnák a megjelenést.

Hirdetés

Novemberben érkezett meg a sokak által várt, de aztán katasztrofális pofáraesésként emlegetett Overkill's The Walking Dead, ami utána kiadó komoly pénzügyi slamasztikába is került.

Hirdetés

Az eredeti tervek szerint fokozatosan bővítgették és javítgatták volna a PC-s változatot, mígnem februárban megjelenik a PS4-es és Xbox One-os port is, immár az extra feature-ökkel, polírozott állapotban. Most azonban a kiadó közleményben tudatta a játékosokkal, hogy jelenleg is vizsgálják és értékelik a konzolos változat teljesítményét, a megjelenést pedig elhalasztják.

Az akár még egy jó jel is lehetne, hogy nem kapásból a törlés mellett döntöttek, ugyanakkor meg ha látnák a fényt az alagút végén, valószínűleg megadtak volna legalább egy hozzávetőleges időpontot a megjelenéshez. Mi mindenesetre biztosan nem fogunk fél lábon állni addig, amíg konzolokra is eljönnek a zombik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)