Hirdetés

Overkill's The Walking Dead - Washington D.C.-be megyünk, itt egy új előzetes

|

Az USA fővárosa sem úszta meg a járványt, bőven lesz zombi, amit szétcsaphatunk.

Hirdetés

Jövőre tölti be 15. életévét a The Walking Dead franchise, amit a Skybound többféleképp is ünnepel. 2018-ban lezárul a Telltale Games sorozata a negyedik évaddal, és érkezik az Overkill's The Walking Dead is, ami egy a Payday játékok készítőinél alakuló, négyfős kooperatív FPS lesz.

Hirdetés

A játék helyszíne Washington D.C., amit az Egyesült Államok más területeihez hasonlóan szintén sújtott a járvány (örülhetünk, hogy Rickék nem kanyarodtak arrafelé). Lesz sztori, amin egy dedikált írócsapat dolgozik, de nem tudtunk meg róla sokat, csupán azt, hogy előtérbe kerül a kormány szerepe a fertőzés elharapózásában. Négy, egyedi képességekkel és történetszállal rendelkező alak közül választhatjuk ki a nekünk szimpatikusat. Az egyik választható karakter az alábbi trailer főszereplője, Aidan, és annyit tudni róla, amennyit a trailer elárul.

Nemcsak a fertőzöttek, de más emberek is ellenfeleink lesznek, miközben azon igyekszünk, hogy egy biztonságos bázist építsünk. Küldetések során szerezhetünk magunk mellé túlélőket és cuccokat, amikkel megvédhetjük csapatunk a támadásoktól. 

A megjelenés őszre várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)