Hirdetés

Overkill’s The Walking Dead - átgondolják a jövőt a gyenge start után

|

Drasztikus változtatásokat kell alkalmaznia a Starbreeze-nek a jövedelmező folytatáshoz.

Hirdetés

Nagyon nem váltotta be az ígéreteket az Overkill The Walking Dead játéka.

Hirdetés

A Starbreeze bejelentette, hogy a horda módra épülő, kooperatív The Walking Dead minden várakozást alul múlva sem a kritikusok, sem a játékosok körében nem találta meg a maga közönséget, ezen felül pedig veszteséget generál a kiadó Starbreeze Studios számára is. A játék a kimutatások szerint sokkal jobban fogyott azokban az országokban, ahol alacsonyabb árcédulával került piacra, mint pl. Oroszországban vagy Kínában, míg elkeserítő számokat produkált azokon a területeken, amiktől a legnagyobb bevételt várta a cég.

A Starbreeze eredetileg bizakodóan állt a The Walking Dead megjelenéséhez, a befektetők számára pedig egyértelműen állították, hogy magas elvárásokat fűznek a játék pénzügyi teljesítményéhez. A cég fejese, Michael Hjorth szólalt meg a kudarcot követően:

Csalódottak vagyunk, persze, de van egy megfelelő alapunk, amivel tudunk dolgozni a további eladásokat illetően. Van egy állandó játékosbázisunk, ami létfontosságú a cég "Játékok mint Szolgáltatások" koncepciójához. A csapat teljes fordulatszámon dolgozik azon, hogy megfelelő fejlesztéseket és új tartalmakat szállítsák a játékhoz, hamarosan pedig a második szezon is elstartol.

A kiadó egy új programot is elindított, amiben átértékelik a cég alapvető üzleti tevékenységeit és visszaszorítanák a kiadásokat. A terv várhatóan jelentős pénzügyi pluszt generál majd 2019 során az idei évhez képest.

Ti próbáltátok már az Overkill The Walking Deadjét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)