Hirdetés

Overkill's The Walking Dead - érkezett egy olcsóbb kiadás a játékból

|

Ha ezt a verziót választjátok, akkor ugyanúgy megkapjátok a co-op élményt, de nem kaptok meg minden tartalmat.

Hirdetés

PC-n már játszható a Payday fejlesztőinek legújabb lövöldéje, ami a The Walking Dead zombikkal teli világába kalauzolja el a játékosokat. Nemrég pedig már meg is érkeztek az első extra tartalmak a játékba, és ezzel együtt egy új kiadást is elérhetővé tettek a srácok.

Hirdetés

Elrajtolt az Overkill's The Walking Dead második szezonja, a No Sanctuary, ami többek között új tennivalóval és helyszínekkel bővíti a zombis FPS-t, tehát érdemes lehet beszereznie annak, aki új kalandokra vágyik. Ráadásul egyúttal elérhetővé vált a játékból egy Starter Edition névre elkeresztelt változat is, ami az eredeti 49,99 eurós ár helyett csak 24,99-be kerül, és a DLC újdonságait leszámítva mindent tartalmaz.

Ha kipróbálnátok a játékot, de nem szeretnétek rá túl sokat költeni, akkor nézzetek fel Steamre, ahol megvásárolhatjátok az új kiadást és persze a többit is.

Ti próbáltátok már az Overkill's The Walking Deadet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)