Hirdetés

Overkill's The Walking Dead - ma veszi kezdetét a zárt béta

|

A játékosok hamarosan belevethetik magukat az Overkill vadonatúj co-op lövöldéjébe, ami Robert Kirkman népszerű képregényén alapul.

Hirdetés

A Payday játékokkal ismertté vált csapat ismét egy többjátékos alkotással örvendeztet meg bennünket, ám ezúttal bűnözők helyett túlélőket kell irányítanunk egy zombiktól hemzsegő világban. A hivatalos megjelenés előtt pedig lehetőségünk is lesz kipróbálni a játékot.

Hirdetés

Ma rajtol el az Overkill's The Walking Dead zárt bétatesztje, amely során a játékosok két missziót, illetve két bázisvédéses mókát próbálhatnak ki. Akik előrendelték már a játékot, automatikusan kapnak egy bétakulcsot, a deluxe edition mellé pedig összesen négy darab belépő jár, tehát akár pajtásainkkal együtt is belevághatunk a tesztelésbe.

Fontos tudnivaló még, hogy a béta csak bizonyos napokon lesz elérhető, de itt megtaláltok minden tudnivalót, illetve a beosztást is. Egyébként a fejlesztők indítottak egy élő adást is, amely során bemutatják a játék bétáját, úgyhogy ha nem tudtok részt venni a dologban, de megnéznétek, milyen lesz a játék, akkor mindenképp lessetek bele a livestreambe.

Nézd meg Starbreeze élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Ti előrendeltétek a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)