Hirdetés

Overlord - a Codemasters spirázza felhoztalát!

|

Ezekben a percekben jelentette be a Codemasters legújabb játékát, mely az Overlord nevet kapta. A játékot az a Triumph Studios fejleszti, akiktől az Age of Wonders sorozat egyes epizódjait is kaptuk. A leírás szerint egy teljesen újszerű akció-kalandjátékról van szó, mely egy fantasy világba kalauzol el minket. Egy rejtélyes lényt irányítunk, mi magunk döntjük el, hogy gonoszt, vagy méggonoszabb karaktert formálunk magunkból :) Érdekesen hangzik a dolog, és a jelek szerint végre nem a jó és a rossz oldal örök harcát kell ismét lejátszanunk. Az alkotás jövő nyár környékén kerül majd a boltokba (ha nem lesz nagyobb kavar addig), és Xbox 360-ra, illetve PC-re fejlesztik egyelőre. Bővebb infót itt találhatsz róla.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)