Hirdetés

Overlord II - Júniusban érkezik

|

A Triumph Studios közreműködésével rövidesen sorozattá bővülő Overlord második felvonása immáron hivatalos megjelenési dátummal rendelkezik.

Hirdetés

A Codemasters sajtóközleményéből kiderül, hogy az eredeti Overlord, és annak kiegészítője, az Overlord: Raising Hell rányába szimpátiát tápláló játékosok nem kell már sokat várjanak a folytatás, vagyis az Overlord II bemutatkozására.



A Rhianna Pratchett (egy alig ismert fickó, a senkit sem érdeklő Korongvilág kiagyalója, bizonyos Terry Pratchett leánya) által papírra vetett történetben az első rész főgonoszának - és egyben főszereplőjének - leszármazottját alakítjuk. Az elrabolt, majd a fagyos Északról visszatérő új Overlord bosszúja alapjaiban rengeti meg a Birodalmat és annak mágiagyűlölő urait. Segítségére - no és persze a miénkre - leszenek ebben bohém talpnyalói, akik mindenek felett imádják a káoszt és a zűrzavart, ráadásul az első résszel ellentétben már képesek állatokat is hátasként megülni, sőt ostromgépeket is használni.



A Dungeon Keeper legszebb pillanatait idéző Overlord II európai bemutatójának napja június 25-re esik. A támogatott platformok között megtaláljuk a PC-t, a PS3-at és az X360-at is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)