Hirdetés

Overlord II - Képek

|

A hamarosan boltokba érkező Overlord II élővilágának néhány jelesebb képviselőjét kaptuk lencsevégre.

Hirdetés

A Codemasters talán egyik legjobb franchise-a az Overlord. Az eredeti humor, a gonoszkodás, a kedvesen kretén kis minionok belopták magukat sok ember szívébe. Ezek az emberek pedig hajlandóak fizetni egy folytatásért is, szóval az Overlord II hamarosan meg is érkezik a boltokba.

A hátralévő időt talán kibírjuk valahogy, elnézegetjük a képeket, lerágjuk a körmeinket, ártatlan állatkákat mészárolunk az erdőben. Ez utóbbit inkább ne. A képek alapján lesz alkalmunk úgyis elég védtelen élőlényt felszecskáznunk. A vérszomjas panda még talán el is megy, de hogy a báránykák helyét az ártatlan fókakölykök vették át. Az tuti, hogy a feleségem nem áll szóba velem egy hétig, ha csak egyet is megnyúvasztok. Akinek esetleg nem lenne ismerős az Overlord II, olvassa el előzetesünket, hátha kedvet kap egy kis önfeledt gonoszkodásra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)