Hirdetés

Ingyen tölthető az Overlord!

|

A Codemasters különleges játéka, amiben gonoszként csicskáztathattunk mindenféle alattvalókat, most ingyen elérhető bárki számára.

Hirdetés

A Codemasters ugyan főleg versenyjátékokkal foglalkozik, néha belenyúl ebbe-abba. Az Operation Flashpoint sorozat talán nem ismeretlen számotokra - az is hozzájuk kötődik.

Szintén tőlük érkezett az Overlord is még a távoli 2007-ben. Az akció-szerepjátékban egy újjáélesztett nagyúr szerepében irányíthattuk a lényegesen alsóbbrendű, különböző színű teremtményeket, hogy a végén visszafoglaljuk a földeket, és átvegyük felettük az uralmat. Van benne egy pici Dungeon Keeper, de azért nem egészen olyan. 

Ha szeretnétek ti is kipróbálni, most ingyen megtehetitek, ugyanis a Codemasters online shopjában valamiért nem kérnek érte pénzt. Vásárlás után egy Steam kód érkezik e-mailben, amit megdöbbentő módon a Steamen tudtok aktiválni. Jó játékot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)