Hirdetés

Overwatch - váratlan hibákat hozott az új patch

|

Az Overwatch Uprising című eseményéhez kapcsolódó frissítés sok király változtatást is hozott, de néhány váratlan hiba miatt pár feature-t is ideiglenesen ki kellett kapcsolni.

Hirdetés

Tegnap este landolt az Overwatch nagy érdeklődésre számot tartó 2.09-es frissítése, amivel többek között megérkezett az Uprising játékbeli esemény, az átdolgozott Lúcio, illetve néhány más kisebb újdonság is. Nem minden ment viszont zökkenőmentesen a frissítéssel kapcsolatban.

A Blizzard ügyfélszolgálatának bejegyzése szerint különböző technikai problémák akadtak, amik miatt mindhárom platformon ki kellett kapcsolni a játék néhány kisebb funkcióját. A 3v3 Elimination és a 6v6 Capture the Flag módok mellett a probléma elhárításáig nem menthetjük el az Overwatch custom meccseihez kitalált szabályrendszerünket sem, illetve a ranglistákat is le kellett lőnie a csapatnak. Egyelőre ugyan nem tudták megmondani a készítők, nagyjából mikorra sikerülhet kijavítani ezeket a bakikat, de van egy olyan érzésem, hogy az Uprising még bőven leköti a rajongókat és így nem sok játékosnak fog feltűnni a fenti feature-ök hiánya.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)