Hirdetés

Az Overwatch 2 bejelentésére számíthatunk a BlizzConon?

|

Újabb pletykák röppentek fel egy Overwatch-folytatásról. Ha minden igaz, alig néhány hét múlva a hivatalos bejelentést is megejtik.

Hirdetés

Metro egy széles körben ismert szivárogtató, aki a tavalyi BlizzCon bejelentéseit teljes pontossággal felfedte a show előtt. Most ő kezdett el "infókat" kiadni az Overwatch 2-ről, amiről néhány hónapja már elkezdtek pletykálni az iparhoz közeli források.

Hirdetés

Metro elmondása szerint november 1-jén, a BlizzCon megnyitóján fogják hivatalosan is bemutatni a játékot, ami PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra is megjelenik majd, de idővel PS5-re és Xbox Scarlettre is átkerülhet. Az Overwatch 2-ben lesz egy PvE mód és természetesen PvP is. Ugyan kérdéses, hogy utóbbi miben tér majd el az első részétől, de a szivárgások szerint jelentősen, ezért lesz külön játék az Overwatch 2, nem pedig egy kiegészítő vagy nagyobb frissítés.

Metro információi szerint lesz hőspecifikus szinteződési rendszer is, ami befolyásolja majd egy-egy karakter képességeit. Mindezek mellett az Overwatch csapata be fogja jelenteni, hogy idén nem lesz több új hős, mert a folytatásra koncentrálnak. Az első infók után kapni fogunk egy CG trailert, fejlesztői beszámolót, és ennyi, a játékból magából szinte semmit sem láthatunk.

A fentieket persze tessék kétkedve kezelni. Ezek mind csak meg nem erősített szivárgások, melyekről jó ötletelni, de nem érdemes nagyon rájuk pörögni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)