Hirdetés

Overwatch 2 - kiszivárgott egy csomó infó

|

Lassan már felesleges is megvárni a BlizzCont az Overwatch 2 kapcsán, annyi minden kitudódott a rendezvény előtt.

Hirdetés

Nem szabad persze az alábbiak közül semmit sem azonnal betonbiztos információként kezelni, mindenesetre az ESPN elvileg egy BlizzConhoz tartozó forrásból szerezte az infókat, valamint dokumentumokhoz is hozzájutottak az Overwatch 2 kapcsán. Vegyük tehát szépen sorba, hogy egyelőre mit tudunk. 

Hirdetés

Az Overwatch 2 logóját nem gondolták túl, mindössze odacsaptak a kör alakú embléma mellé egy narancs hátterű fekete kettest. Ennél sokkal érdekesebb viszont az, a jelek szerint a folytatás valóban kap egy PvE játékmódot. Alaposan átgyúrják a hősök képességeit is: a korábbi rendszert a talentek fogják váltani, amelyeket szétlépések után oldhatunk fel. Kezdésnek egy PvE küldetést fogunk kapni, ami Rio de Janeiróban játszódik, és egyszerre négyen vehetünk benne részt. 

Jön egy teljesen új játékmód is, amelyet "Push" néven kell majd keresni az Overwatch 2-ben. Erről eddig annyit lehet tudni, hogy új, torontói pálya jár hozzá. Már november elsején, a BlizzConon lehetősége lesz a szerencsés résztvevőknek kipróbálni az új PvE módot és a Push-t is a helyszínen, szóval minden bizonnyal gyorsan érkeznek majd az első beszámolók. 

A megszerzett dokumentumokból továbbá az is kiderült, hogy Echo lesz a legújabb, 32. hős az Overwatch világában. A Blizzard egyelőre semmilyen formában nem kommentálta az ESPN értesüléseit. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)