Hirdetés

Overwatch 2 - így festenek a felújított karakterek

|

Hét jól ismert hős új és korszerűsített dizájnját nézhetjük meg.

Hirdetés

Az idei BlizzCon egyik nagy durranása természetesen nem más volt, mint az Overwatch 2 bejelentése, ami a Blizzard népszerű hero-shooterét fogja korszerű megjelenéssel és friss tartalmakkal bővíteni. Az új hősök mellett természetesen a régi arcok is visszatérnek, méghozzá mutatósabb formában, mint valaha.

Hirdetés

A rajongók körét bejárta egy összehasonlító videó, ahol már hét jól ismert karakter régi és az Overwatch 2-ben helyet kapó, újragondolt megjelenését láthatjuk.

Mercy, Tracer vagy Winston gyakorlatilag csak szebb, részletesebb textúrákat kaptak, ellenben mondjuk Genjivel, aki a tekintélyt parancsoló kiberpáncéljának egy részét fivéréhez, Hanzóhoz hasonlóan hétköznapibb megjelenésű ruházatra cserélte. Továbbá úgy fest, hogy Reinhardt alapvető megjelenése az eredeti játék néhány skinjéhez hasonlóan a karakteresebb, sisak nélküli variánsa lesz innentől. Mei és Lúcio külleme is nagyjából azonos a régivel, viszont mindketten egy futurisztikusabb, látványos szerelésben térnek majd vissza.

A minden főbb platformokra érkező Overwatch 2 várható megjelenéséről egyelőre még nincs információ.

Nektek hogy tetszenek az újradizájnolt hősök?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)