Hirdetés

Ez Jeff Kaplan magyarázata, hogy az Overwatch 2 miért nem csak egy kiegészítő

|

A játék rendezője valódi folytatásként tekint az alkotásra, meg is osztotta velünk, hogy miért gondolja ezt, de azért nem ez lesz a leérvelés iskolapéldája.

Hirdetés

Az idei BlizzCon egyik nagy bejelentésre volt az Overwatch 2, ami elmetélileg a népszerű hero shooter második felvonása, de sok játékos úgy gondolja, hogy inkább csak egy tartalmasabb kiegészítés az első részhez. Mi is erősen zavarban voltunk (vagyunk) a játék bemutatója kapcsán, ebben az OW2 előzetesben részletesebben leírjuk az egész problémakört.

Hirdetés

Jeff Kaplan a The Washington Post interjújában nyilatkozott egy egészségeset, leszögezve, hogy az Overwatch 2 nem egy sima DLC vagy kiegészítő. Ezt azzal próbálta alátámasztani, hogy "ő sokat játszik, és nem tud olyan DLC-t mondani, aminek ekkora volna a mérete".

Nyilván nem tudunk még mindent, és remélhetőleg ez azt is jelenti, hogy sok tartalommal készülnek a srácok az Overwatch 2 megjelenésre, de azért ez elég sovány válasz azokra az aggodalmakra, hogy amennyiben a két játék egymással párhuzamosan fut majd, és a többjátékos tartalmak, valamint az új hősök mindkét címben elérhetők lesznek, akkor elég lesz-e csupán egy (Kaplan szerint egyébként tartalmas coop játékot kínáló) PvE mód a teljes értékű folytatáshoz. Maradunk szkeptikusak a kérdésben, de tényleg minden jóindulatunk Kaplané lehet, csak kicsit mutasson többet a saját korábbi játékélményeinél ebben a kérdésben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)