Hirdetés

Az Overwatch 2 kampánya önálló játékként válik el a multitól

|

Az kampány felelősei meséltek kicsit arról, hogy mire számíthatunk a sztori küldetések helyszínein, és a PVE szinteződést is megemlítették.

Hirdetés

Az Overwatch 2 legfőbb fókusza a PVE rész lesz, ami Winston Recall animációs videó sztorija után játszódik. Az Overwatch csapata összeáll, hogy egy új fenyegetés ellen védje meg az emberiséget, és ezt a történetet a játékban, több sztoriküldetésen keresztül fogjuk megismerni, ráadásul ez teljesen elválik majd a kompetitív résztől (amely ugyebár az első résszel karöltve éli tovább életét).

Hirdetés

Az Overwatch vezető írója, Michael Chu és a rendező asszisztens Aaron Keller a PlayStation Blogon meséltek arról, hogy ez mit is jelent majd pontosan. Egyrészt az Overwatch 2 PVE szelete saját szintezős rendszert kap. Ezen keresztül variálhatjuk majd a karaktereink képességeit és nyithatunk majd meg különböző extrákat. Ez a rendszer teljesen külön áll majd a kompetitív résztől, így nagyobb szabadsága lesz a fejlesztőknek.

A kampány pályái vagy kétszer akkorák lesznek, mint a jelenlegi kompetitív csataterek, és mindegyiknek lesz egy bevezető és egy befejező videója, ezek adják majd a sztori vázát. A fejlesztők szeretnék, ha a történetnek lenne egy rendes eleje, közepe és vége, tehát egy rendes kampányra számíthatunk majd, függetlenül attól, hogy minden misszió a végtelenségig újrajátszható lesz. Az új helyszíneken (legalábbis PVE módban) újfajta világítási technikák és dinamikus időjárás is vár ránk.

Keller hozzátette, hogy rengeteg hősön dolgoznak jelenleg, így biztosan nem csak Sojournt kapjuk megjelenéskor. A dátum még nem ismert, de Jeff Kaplan korábbi nyilatkozata után (miszerint még jövő BlizzConon is az OW2-ről fognak beszélni) arra számítunk, hogy legkorábban 2020. végén érkezhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)