Hirdetés

Kiszivárgott, hogy már idén érkezik az Overwatch 2?

|

A PlayStation Brazil Twitter oldalon voltak a kelleténél egy csöppet informatívabbak az illetékesek.

Hirdetés

Nagyon úgy fest, hogy a PlayStation brazil részlege a kelleténél korábban adta mindenki tudtára, még idén megjelenik az Overwatch 2. Korábban maguk a fejlesztők is azt mondták, hogy elég sokat kell még várni a játékra, de a jelek szerint azért még sincs olyan távol a folytatás érkezésének napja. 

Hirdetés

A PlayStation Brazil Twitter oldalon ugyanis megjelent egy bejegyzés, ami szerint "2020 lesz az az év, mikor az Overwatch 2 megérkezik PlayStation 4-re." A tweet egy linkkel végződik, ami egy régebbin 2019-es interjúra mutat. Ebben az interjúban Aaron Keller, a játék segédrendezője mesél az Overwatch 2-ről, azonban ő nem említett akkor (és azóta sem) céldátumot a megjelenésre, annak évét sem lőtte be. 

Simám elképzelhető tehát, hogy egyszerű hibáról van szó, de az is lehet, hogy tényleg tudnak valamit már a PlayStation háza táján, és az idejekorán elkotyogott információ valós. 

Ti mit gondoltok, még idén megjelenhet az Overwatch 2?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)