Hirdetés

Overwatch 2 - ezzel a négy új pályával bővül a felhozatal

|

A jelenleg is zajló Blizzconon egyre több részlet derül ki az Overwatch következő részéről, ezek közül jó pár pedig az első epizódot is érinti.

Hirdetés

Tegnap bejelentették, hogy érkezik az Overwatch 2, ami szebb grafikával, új játékmódokkal és persze jó pár pályával és karakterrel bővíti a széria világát. A Blizzard hangsúlyozta, hogy ezzel nem szüntetik meg az első rész támogatását, sőt jó pár tartalom mindkét játékba bekerül. Most vethetünk egy pillantást négy érkező pályára, melyek az első és a második epizód repertoárját is gazdagítják majd.

Hirdetés

Az első új karakter, Sojourn már be is mutatkozott, ő lesz ez első kanadai karakter a játékban, vele együtt pedig bekerül az ország első pályája is a játékba, ami nem lesz más, mint Torontó, ennek kialakítása pedig kifejezetten az új Push módhoz igazodik. A pályán rengeteg kanadai jellegzetességre bukkanhatunk, beleértve egy hokipályát, egy hoki játékos szobrát és természetesen juharfákat minden mennyiségben:

Rio de Janeiro színes favellái között is lehetőségünk lesz egy kis lövöldözésre, ráadásul ennek a pályának egy kissé átdolgozott változatán néhány PvE küldetésre is számíthatunk:

A tegnap bemutatott előzetesben Rio mellett egy kastély is feltűnt, amely mint kiderült Monte-Carloban található majd. Innentől tehát nem csak az F1 játékosok futhatnak össze az elegáns várossal a virtuális térben:

Úgy tűnik, hogy az új helyszínek jórészt Európát érintik majd, mivel negyedik pálya Göteborgban található. Innen származik többek között Brigitte és Torbjorn is, így elképzelhető, hogy a sztori szempontjából is fontos szerepet tölt majd be a svéd város:

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor nézhetünk szét mi is az új pályákon, de elképzelhető, hogy ez csak jövőre válik valóra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)