Hirdetés

Overwatch 2 - néhány újabb részletet árult el a Blizzard

|

A Blizzcon mai Overwatch 2 paneljén jó pár új infót megosztottak a játékról az alkotók, többek között a Push módról, a PvE küldetésekről és arról, hogy milyen platformokon játszhatunk majd.

Hirdetés

Az Overwatch 2 tegnapi bejelentése óta sokakban merült fel a kérdés, hogy valóban érdemes-e kiadni egy második részt azért a pár extra játékmódért, amit bejelentettek az új epizódhoz. Noha ezt kérdést nehéz megválaszolni, amíg nem érkezik jóval több részlet a játékról, ma egy pár infót azért kaptunk az új szegmensekről.

Hirdetés

Első körben az Push módról árultak el néhány dolgot: ebben egy robotot kell ellenséges területen keresztül kísérjünk és ha mi jutunk a legtovább vele, akkor mi nyerünk. A fejlesztők szerint ebben a módban lesznek olyan karakterek (például Reaper), akik népszerűbbek lesznek a játékosok körében, mivel jobban bevethetőek a pályákon. Itt láthatjátok, hogy hogy néz majd ki nagyjából egy ilyen map: 

A PvE részekről is ejtettek pár szót a fejlesztők, ebben megjelennek majd speciális tárgyak, amik különböző előnyökhöz juttatnak minket a küldetések során, például gyógyítanak, pajzsot vonnak körénk vagy megnövelik a sebzést az ellenfeleken. Ezen felül a hősöknek különböző talenteket választhatunk ki, melyekkel a küldetésekhez szabhatjuk a karakter képességeit:

Még jó pár képet megosztottak a fejlesztők, melyek között leginkább a hősök új kinézeteire és az ellenfelekre vethettek egy pillantás. Ezeket ebben a galériában találjátok:

A megjelenésről egyelőre nem kaptunk semmi kézzelfogható információt, ellenben arra már fény derült, hogy az Overwatch 2 PC-n, Xbox One-on, PS4-en és Nintendo Switchen is elérhető lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)