Hirdetés

Overwatch - a kínai újév köré épül az új event

|

Az Overwatch legújabb tematikus eseménye a kínai holdújév kapcsán örvendeztet meg bennünket új hőskinézetekkel és egyéb jóságokkal. Ráadásul nem is kell már sokáig várunk rá.

Hirdetés

Szinte még csak most élhettük át a karácsonyi Overwatch móka kalandjait, de máris újabb event szervezésébe kezdett a Blizzard. A következő esemény a kínai holdújévet hivatott megünnepelni. 

Az újévi esemény a Year of the Rooster névre hallgat majd és az eddig kiadott két rövid kedvcsináló anyag alapján Mei és D.Va már biztosan kapnak hagyományőrző új rucikat. Mei új skinjét a fő Overwatch Twitter profil egyik bejegyzésében villantották meg, D.Va új kinézetét pedig a Blizzard Korea mutatta meg nekünk. Ezeket a pár másodperces videókat most ti is megleshetitek.

Pontosabb részleteket egyelőre nem tudunk arról, hogy milyen újdonságokat hoz a Year of the Rooster event, de a Blizzard annyit azért elárult, hogy a halloweeni és karácsonyi eseményekhez hasonló tartalmakra számíthatunk. Ez alapján az új skinek és egyéb kozmetikai szépségek mellett új játékmód érkezése is esélyes. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)