Hirdetés

Overwatch - már több mint 25 millióan tolják

|

A Blizzard örömmel jelentette, hogy az Overwatch újabb fontos mérföldkőhöz érkezett.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a megjelenés előtt sokan fintorogtak, mikor kiderült, hogy az egyesek által free-to-play címként várt Overwatch teljes áron kerül a boltok polcaira, a játék kifejezetten jól teljesít, és ezt a Blizzard nem is rejti véka alá.

A kiadó most, az újévi esemény alatt jelentette, hogy már 25 millióan válaszoltak az Overwatch hívó szavára, szerintük azonban a jövőért folytatott háborúnak még közel sincs vége.

Hogy ez pontosan hogy oszlik meg a különböző platformok között, azt nem kötötték az orrunkra, az mindenesetre kétségtelen, hogy az Overwatch volt 2016 egyik legjobb játéka, így a Blizzard mindenképp megérdelmi, hogy összedobjuk a mai ebédjük árát is. Meg a következő 50 év összes ebédjét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)