Hirdetés

Overwatch - már 40 millió játékos játszik

|

Jeff atyánk ismét leült a kamera elé, hogy meséljen egy kicsit az évfordulós eseményről és a játék sikeréről.

Hirdetés

A Blizzard hős alapú lövöldéje továbbra is megállíthatatlanul menetel előre. Jeff Kaplan a tegnap este megjelent fejlesztői naplóban elárulta, hogy az Overwatch már 40 millió játékossal büszkélkedhet, ennek örömére pedig olyan évfordulós bulit csapnak, mint még soha.

Hirdetés

Lesznek új kozmetikai cuccok, egy új térkép, Deathmatch szezon, minden csoda, de ami igazán különleges idén, hogy az évfordulós dobozból bármi eshet. Ez azt jelenti, hogy az összes többi eseményhez kötődő loot is megszerezhető a szülinapos csomagokból, amellett, hogy egy Anniversary tárgy garantáltan lesz a dobozokban.

Az össznépi lootesőt még azzal is megfejelik a srácok, hogy az összes korábbi eseményhez kötődő játékmód is elérhető lesz, napi forgásban. Aki lemaradt valamelyik különleges, szezonális mókáról, az most pótolhatja majd.

Az Overwatch Anniversary 2018-as eseménye jövő hét kedden, azaz május 22-én indul. Ti benéztek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)