Hirdetés

Overwatch - ne hagyd ki az ajándékokat!

|

Mint ahogyan most számos online játék, az Overwatch is rákészült az ünnepekre, így aki január első napjaiig bejelentkezik, annak értékes ajándékok üthetik a markát.

Hirdetés

Paca remekül összefoglalta pár napja, hogy milyen játékokkal érdemes az ünnepekre hangolódni: a GTA Online-ban hógolyózhatunk, a Call of Duty: Modern Warfare-ben szánról potyognak a bombák, míg az Overwatchban többek között Torbjörn Mikulás vár a játékosokra. És természetesen ajándékdobozok is. 

A Blizzard Entertainment azt találta ki, hogy minden játékost - legyen az régi vagy új - megjutalmaz öt darab loot boxszal teljesen ingyen, ehhez pedig nem kell mást tennie a felhasználóknak, csak bejelentkezni a játékba a Battle.neten keresztül (belépve egy üzenet fogadja a hősöket az ajándékról megköszönve az idei lelkesedést). A fejlesztők nem adtak meg határidőt, de tekintve, hogy a Winter Wonderland névre hallgató ünnepi esemény január 2-ig tart, bizonyára ez lesz a lejárati dátum. 

Azt már olvastátok, hogy mire számíthatunk az Overwatchban 2017-ben? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)