Hirdetés

Overwatch - Anát is eléri a nerf hideg érintése

|

A következő Overwatch frissítés több hős értékeit is átírja majd. A távolsági gyógyító, Ana sebzése például jelentősen csökkenni fog.

Hirdetés

Rengeteg balansz változtatást hoz majd a következő Overwatch patch, amit jelenleg a játék tesztszerverein próbálgatnak. Az ottani verzióban több karakter is jelentősen gyengébb lett, köztük például Ana, a távolsági gyógyító.

A frissítés szerint Ana lövései már csak 60 sebzést okoznak (80 helyett), miközben a gránátja is csak 30 sérülést okoz (60 helyett) és 50 HP-t gyógyít (100 helyett). Ez jelentősen megnehezíti majd az Ana játékosok dolgát, így a jövőben jó eséllyel ritkábban találkozunk majd ezzel a karakterre a profi csapatok felhozatalában.

Az új hős, Orisa is változott. A fegyverébe ezentúl csak 150 töltény fér el (korábban ez 200 volt), az Ultimate képessége pedig 15 százalékkal több töltést igényel, mint korábban.

Sombrával egy picit jobb lett játszani, mostantól nem hallja majd a fél világ, amikor éppen lopakodni kezd. A képességgel járó hangeffektet 15 méterre vágták le, mert sokan nevetségesnek tartották, hogy a lopakodó szuperhacker bejelenti mindenkinek, hogy elbújt.

Winstonnak is jobb már a PTR-en, a Barrier cooldown visszaszámlálója már akkor elindul, amint letette a generátort. Korábban csak azután pörgött az óra, hogy a pajzs szétesett, és így sokkal tovább maradt védtelenül mindenki kedvenc tudósa.

Zenyatta már képes pajzsok mögötti ellenfelekre is Discord bogyót tenni, és Junkrat képtelen sebezni magát a passzív képességével (ami egyébként csak akkor kapcsol be, ha Junkrat már halott).

Ezek a változtatások még csak a PTR-en élesedtek, így még sokszor változhatnak a számok a patch hivatalos megjelenéséig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)