Hirdetés

Overwatch - új pálya is jön az évfordulós ünneplés keretében

|

A Blizzard hivatalosan bejelentette az Overwatch Anniversary 2018-at, melynek keretében visszatérnek régi dolgok, és érkeznek melléjük újak is.

Hirdetés

Pár órája idő előtt megjelent egy a brazil játékosoknak célzott teaser, de a hivatalos bejelentéssel sem várt sokat a csapat.

Hirdetés

Az Anniversary 2018 esemény során egy új kompetitív móddal bővül a Deathmatch, valamint érkezik egy új Deathmatch pálya, a Petra is május 22-én. A régebbi brawlok ismét játszhatóvá, az öltözékek, egyéb tárgyak újra megszerezhetővé válnak, és számos új tartalom is bekerül. Ezekkel kapcsolatban további részletekre később számíthatunk, de a kezdés időpontját jegyezzétek fel, és készüljetek, jó móka lesz.

Melyik volt szerintetek a legjobb Overwatch event eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)