Hirdetés

Overwatch - különleges eseménnyel ünnepeljük az évfordulót

|

Hamarosan egyéves lesz a Blizzard lövöldéje, a srácok pedig a játékosokat is bevonják az ünneplésbe. Azokat is, akiknek nincs meg a játék.

Hirdetés

Május 24-én lesz egy éve, hogy a Blizzard a jól bejáratott sorozatai után egy vadonatúj IP-vel állt elő az Overwatch képében, ezt pedig méltó módon, egy új eventtel ünnepli meg a stúdió, ráadásul most ismét szabadon kipróbálható lesz a játék.

A Blizzard a játék hivatalos blogjában jelentette be az évfordulós eseményt, ami május 23-tól egészen június 12-ig fog tartani. Részleteket még nem kaptunk az Anniversary eventtel érkező új tartalmakról, azonban jött egy hangulatos videó, ami bemutatja az Overwatch első évét.

A stúdió úgy döntött, hogy az esemény kapcsán újból szervez egy ingyen hétvégét, így május 26-tól 29-ig bárki számára elérhető lesz a népszerű hero shooter PC-n, PS4-en és Xbox One-on is. Magyar idő szerint este nyolc órától lesz ingyenes a játék.

Kíváncsian várjuk, ezúttal milyen jóságokkal készül a Blizzard, és amint kiderül még több részlet az eseményről, azonnal írni fogunk róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)