Hirdetés

Overwatch - idő előtt kiszivárogtak részletek az idei Anniversary eseményről

|

Ezúttal a brazil csapat hamarkodta el a dolgot, és idő előtt kitettek egy videót, amit nem feltétlenül kellett volna.

Hirdetés

Az Overwatch brazil Twitter fiókjának vezetői egy picit elhamarkodták a hirdetést, és már kitették az Anniversary esemény időpontját, és teaser videóját. Azóta az anyagot már leszedték, de persze addigra a /r/Overwatch tagjai már rég lementették.

Hirdetés

A rövid ízelítő tanúsága szerint a második Anniversary esemény május 22-én kezdődik (aznap fog kikerülni Pink Mercy a boltból) és várhatóan rengeteg új kinézetet és tartalmat fog behozni, akárcsak a tavalyi. Egy skin már biztosan érkezik, amit a lenti videóban láthattok is.

A tavalyi ünnepen majdnem mindenki kapott egy táncot, és rengeteg menő ruhát. Azóta jött pár új hős, így remélhetően még több laza mozdulatot és kozmetikai cuccot fogunk kapni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)