Hirdetés

Overwatch - te megtaláltad ezt az easter egget a táncok között?

|

Az Overwatch legújabb eseménye ismét megmutatja, hogy a Blizzard a látszólag jelentéktelen kozmetikai tartalmak esetén is odafigyel az apró részletekre.

Hirdetés

Ugyan az én személyes kedvenceim eddig a sok lore-beli utalás miatt az Overwatch Uprising eseményének kozmetikai tartalmai voltak, az évfordulós móka kapcsán sem panaszkodhatnak a rajongók, még ha rengeteget is kell farmolniuk vagy fizetniük, ha mindent be szeretnének gyűjteni. Pláne, hogy az új emote-ok is rendkívül aprólékos munkával készültek el.

Nem tudjuk, ki vette észre és hogyan, de mint kiderült, vannak olyan táncok, amik összefüggnek, persze ehhez jól kell beállítanunk karaktereinket és az időzítést is el kell találnunk. Az Overwatch sztorija szerint a fél világot közösen végigfosztogató haverok, Junkrat és Roadhog táncai a megfelelő előkészületek után pont úgy jönnek ki, hogy a két karakter pacsizik egyet a mozdulatsor közepén. Már csak egy haver kell, akivel összehozhatjátok az alábbi videóhoz hasonló jeleneteket a meccs indítására várva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)